ua en ru

ЦВК збільшила фінансування на проведення проміжних виборів в Чернігові більше ніж на 370 тис. грн

ЦВК збільшила фінансування на проведення проміжних виборів в Чернігові більше ніж на 370 тис. грн Фото: ВРУ

Кошторис збільшили до 3 млн 306 тис. 580 грн

Центральна виборча комісія (ЦВК) внесла зміни до обсягу коштів держбюджету, необхідних на підготовку і проведення проміжних виборів народного депутата України в ОВО № 205 на 374 тис. 580 грн. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Так, згідно з повідомленням, 10 липня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, на якому комісія зареєструвала довірених осіб кандидатів у народні депутати України Колеснікової І.К. та Корягіна В.П., зареєстрованих в ОВО № 205.

"У звʼязку із збільшенням прогнозованої кількості кандидатів у народні депутати України, зареєстрованих в ОВО № 205, ЦВК внесла зміни до обсягу коштів Державного бюджету України, необхідних на підготовку і проведення проміжних виборів народного депутата України в цьому окрузі, призначених на 26 липня 2015 року. Загальна сума збільшена на 374 тис. 580 грн і тепер становить 3 млн 306 тис. 580 грн", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з цієї суми на фінансування заходів, які проводить Центральна виборча комісія, передбачено 991 тис. 880 грн (збільшено на 374 тис. 580 грн), окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу № 205, включаючи видатки відповідних дільничних виборчих комісій, - 2 млн 314 тис. 700 грн.

Окрім того, внесено зміни до Кошторису видатків Центральної виборчої комісії на підготовку і проведення проміжних виборів народного депутата України в ОВО № 205, збільшивши його до 991 тис. 880 грн.

Зазначається, що зміни внесено до статей витрат щодо оплати послуг з виготовлення інформаційних плакатів кандидатів у депутати, засобів масової інформації (друкованої площі та ефірного часу) для забезпечення ведення передвиборної агітації, оплати послуг ЗМІ для оприлюднення рішень ЦВК, а також виготовлення виборчої документації.

Нагадаємо, народні депутати, що входять в різні фракції коаліції та позафракційні, звернулися до Президента Петра Порошенка з проханням відреагувати на факти, пов'язані з міським головою Одеси Геннадієм Трухановим.