ua en ru

ЦВК затвердив кошторис на проміжні вибори в Раду

ЦВК затвердив кошторис на проміжні вибори в Раду Фото: ЦВК

Комісія затвердила кошторис видатків ЦВК на загальну суму 3 млн 594 тис. 184 гривні

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 24 травня 2016 року, затвердила кошторис на проміжні вибори до Верховної Ради України. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЦВК.

Як зазначається, 24 травня відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провів голова комісії Михайло Охендовський.


"Комісія затвердила кошторис видатків Центральної виборчої комісії, які здійснюються за бюджетною програмою 6731020 "Проведення виборів народних депутатів України", на підготовку і проведення проміжних виборів народних депутатів України в ОВО № 23 (Волинська область), № 27 (Дніпропетровська область), № 85 (Івано-Франківська область), № 114 (Луганська область), № 151 (Полтавська область), № 183 (Херсонська область) та № 206 (Чернігівська область), призначених на 17 липня 2016 року на загальну суму 3 млн 594 тис. 184 гривні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, з цієї суми передбачається здійснення видатків за такими статтями, як оплата послуг з виготовлення інформаційних плакатів кандидатів у депутати, оплата послуг засобів масової інформації, виготовлення виборчої документації, оплата послуг зв’язку тощо.

"На завершення засідання визначено розмір грошової застави для кандидата на посаду Мереф’янського міського голови, а також для виборчого списку кандидатів у депутати Мереф’янської міської ради Харківської області, висунутого в багатомандатному виборчому окрузі, на перших місцевих виборах 31 липня 2016 року, який складає 1 тис. 351 грн", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для покриття дефіцита бюджета на довиборах ЦВК потрібно 12,5 млн гривень.