ua en ru

ЦВК створила ОВК одномандатного виборчого округу №205

ЦВК створила ОВК одномандатного виборчого округу №205 Фото: Центральна виборча комісія

До складу окружної виборчої комісії увійшли представники 15 партій

Центральна виборча комісія створила окружну виборчу комісію одномандатного виборчого округу №205. Відповідне рішення було прийнято сьогодні під час чергового засідання, передає прес-служби ЦВК.

"У режимі засідання відбулися жеребкування щодо включення кандидатур до складу окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в одномандатному виборчому окрузі № 205. За законом України "Про вибори народних депутатів України" окружна виборча комісія утворюється у складі голови, заступника голови, секретаря та інших членів комісії у кількості не менше 12 і не більше 18 осіб. Також у ЦВК надійшли подання від усіх 6 політичних партій, депутатські фракції яких зареєстровані в апараті Верховної Ради України поточного скликання, кандидатури від яких до складу комісії обов'язково включаються, а саме партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність", політичної партії "Народний фронт", політичної партії "Опозиційний блок", політичної партії "Об'єднання "Самопоміч", Радикальної партії Олега Ляшка, політичної партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина", - йдеться в повідомленні.

Після проведення жеребкування ЦВК створила окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 205 у складі 18 осіб.

До складу окружної виборчої комісії увійшли представники 15 партій. Очолювати комісію в цьому окрузі Значко Ст. А. від політичної партії "Сила і Честь".

Нагадаємо, Центральна виборча комісія (ЦВК) затвердила вартість проміжних виборів народного депутата в окрузі №205 у сумі 2,9 млн грн.