ua en ru

ЦВК затвердила вартість проміжних виборів нардепа в окрузі №205 у сумі 2,9 млн грн

ЦВК затвердила вартість проміжних виборів нардепа в окрузі №205 у сумі 2,9 млн грн Фото: Центральна виборча комісія

Вибори пройдуть 26 липня

Центральна виборча комісія (ЦВК) затвердила вартість проміжних виборів народного депутата в окрузі №205 у сумі 2,9 млн грн. Таке рішення було прийнято сьогодні, 2 червня, в ході засідання комісії, передає прес-служба відомства.

"Комісія затвердила обсяг коштів Державного бюджету України, необхідних на підготовку та проведення проміжних виборів народного депутата України в одномандатному виборчому окрузі № 205 (Чернігівська область), призначених на 26 липня 2015 року, на загальну суму 2 млн 932 тис. гривень", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, з цієї суми на фінансування заходів, які буде проводити ЦВК передбачено 617 тис. 300 гривень, окружна виборча комісія одномандатного виборчого округу №205, включаючи витрати відповідних дільничних виборчих комісій, - 2 млн 314 тис. 700 гривень.

Основними напрямками використання зазначених коштів є, зокрема, фонд оплати праці членів виборчих комісій і залучених фахівців, нарахування на заробітну плату, передвиборна агітація (оплата за трансляцію, публікацію передвиборної агітації, виготовлення інформаційних плакатів кандидатів у депутати), оплата послуг ЗМІ, виготовлення виборчої документації, оплата послуг зв'язку, транспортних послуг ОВК і ДВК.

Нагадаємо, раніше екс-заступник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Ігоря Коломойського Геннадій Корбан заявив про намір брати участь у виборах в Верховну Раду України у виборчому окрузі № 205 Чернігівської області.