ua en ru

ЦВК до 25 вересня продовжила термін подачі документів на реєстрацію нардепом Березенку

ЦВК до 25 вересня продовжила термін подачі документів на реєстрацію нардепом Березенку Фото: Сергій Березенко

ЦВК визнала поважними причини, які перешкоджають Березенко вчасно подати документи

Центральна виборча комісія (ЦВК) до 25 вересня продовжила термін подачі документів на реєстрацію народним депутатом Сергію Березенку. Про це оголосили сьогодні, 25 серпня, у ході засідання Центральної виборчої комісії (ЦВК), яке провів голова комісії Михайло Охендовський, повідомляє прес-служба ЦВК.

"До комісії 21 серпня 2015 року надійшла заява обраного народним депутатом України на проміжних виборах народного депутата України 26 липня 2015 року в ОВО № 205 Березенка С.І. про наявність поважних причин, які перешкоджають йому в установлений законом двадцятиденний строк з дня офіційного оприлюднення результатів виборів подати документи, необхідні для реєстрації його народним депутатом України, та проханням продовжити такий строк на один місяць. Заява подана Березенком С.І. у зв'язку з відсутністю Указу Президента України про звільнення його з займаної посади керівника Державного управління справами", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, розглянувши зазначену заяву, комісія визнала вказані в ній причини поважними та встановила строк подання Березенком до ЦВК документів, необхідних для його реєстрації народним депутатом України, до 25 вересня 2015 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перемогу на виборах в окрузі №205 у Чернігові здобув кандидат від президентської партії "Блок Петра Порошенка" Солідарність "Сергій Березенко з 35,90% голосів (або 17 тис. 782 голоси).