ua en ru

ЦВК визнал обраними п'ять народних депутатів

ЦВК визнал обраними п'ять народних депутатів Фото: ЦВК визнав избраными п'ять нардепів

Комісія визнала обраними народними депутатами Валерія Карпунцова, Максима Саврасова, Ярослава Едакова, Хвичу Мепарішвілі і Олега Велікіна

Центральна виборча комісія (ЦВК) сьогодні, 19 квітня, визнала обраними трьох нових народних депутатів від "Блоку Петра Порошенка" (БПП) і двох нових народних депутатів від "Народного фронту" (НФ). Відповідне рішення було прийнято на черговому засіданні ЦВК, повідомляє прес-служба комісії.

Дане рішення пов'язане з тим, що Верховна Рада україни своїми постановами від 14 квітня 2016 достроково припинила повноваження народних депутатів України Володимира Гройсмана, Іванни Климпуш-Цинцадзе, Степана Кубіва у зв'язку з їх особистими заявами про складення депутатських повноважень.


Валерій Карпунцов, Олег Великин і Максим Саврасов визнані обраними за списком "Блоку Петра Порошенка", а Ярослав Едаков і Хвіча Мепарішвілі - за списком "Народного фронту".

Нагадаємо, 14 квітня Верховна Рада достроково припинила повноваження семи народних депутатів у зв'язку з їхнім переходом на роботу в Кабінет міністрів.