ua en ru

ЦВК отримає повні попередні результати виборів від ОВК 29-30 жовтня, - Охендовський

ЦВК отримає повні попередні результати виборів від ОВК 29-30 жовтня, - Охендовський Reuters
Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський ознайомив делегацію Європейського парламенту для спостереження за позачерговими виборами народних депутатів з порядком голосування і підрахунку виборчих бюлетенів, а також встановленням підсумків голосування окружними виборчими комісіями (ОВК) та результатів виборів Центрвиборчкомом.

Голова Центральної виборчої комісії Михайло Охендовський (на фото) ознайомив делегацію Європейського парламенту для спостереження за позачерговими виборами народних депутатів з порядком голосування і підрахунку виборчих бюлетенів, а також встановленням підсумків голосування окружними виборчими комісіями (ОВК) та результатів виборів Центрвиборчкомом. Про це повідомили у відділі взаємодії зі ЗМІ секретаріату ЦВК.

Зокрема, Охендовський зазначив, що повні попередні результати виборів на основі підсумків голосування, які надійдуть від ОВК до ЦВК через ІАС "Вибори народних депутатів України", Центрвиборчком сподівається отримати орієнтовно в середу 29 жовтня ввечері або в четвер 30 жовтня вранці.

Зазначимо, в Центральній виборчій комісії України прогнозують оприлюднення остаточних результатів голосування на виборах Верховної Ради не раніше 10 листопада.

Нагадаємо, позачергові парламентські вибори відбудуться найближчої неділі, 26 жовтня. Сьогодні в Україні настав "день тиші".