ua en ru

ЦВК відмовила в задоволенні скарги Гурвіца щодо бездіяльності Одеського виборчкому

Центральна виборча комісія (ЦВК) відмовила у задоволенні скарги кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца щодо визнання протиправною бездіяльності Одеської виборчої комісії.

Центральна виборча комісія (ЦВК) відмовила у задоволенні скарги кандидата на пост мера Одеси Едуарда Гурвіца щодо визнання протиправною бездіяльності Одеської виборчої комісії. Про це повідомляє прес-служба ЦВК

"Вивчивши скаргу Гурвіца Е.Й. та додані до нього матеріали, Комісія відмовила у його задоволенні позову в частині вимоги про визнання протиправною бездіяльності Одеської міської виборчої комісії щодо невжиття заходів для усунення порушень виборчого законодавства... В інших вимог Комісія залишила зазначену скаргу без розгляду по суті, оскільки уповноважена розглядати скарги тільки щодо бездіяльності ТВК", - йдеться в повідомленні.

У ЦВК зазначили, що виборчий процес позачергових виборів мера Одеси 25 травня завершився у зв'язку з офіційним оприлюдненням результатів зазначених виборів у газеті "Одеський вісник" 27 травня.