ua en ru

ЦВК схвалила витрати на підготовку місцевих виборів на суму майже 11 млн гривень

ЦВК схвалила витрати на підготовку місцевих виборів на суму майже 11 млн гривень Фото: ЦВК (РБК-Україна)

Відповідні витрати комісія затвердила у ході свого засідання

Центральна виборча комісія схвалила витрати на підготовку місцевих виборів на суму майже 11 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба ЦВК.

Так, комісія у ході свого засідання 26 жовтня 2017 року затвердила розподіли субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад і відповідних сільських, селищних, міських голів 24 грудня 2017 року на загальну суму 10 млн 805 тис. 800 гривень та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень для підготовки і проведення цих виборів на загальну суму 60 тис. 200 гривень.

Крім того, комісія затвердила Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів 24 грудня 2017 року. Також затверджено Календарний план основних організаційних заходів з підготовки та проведення додаткових виборів депутатів сільської та селищних рад 24 грудня 2017 року.

Нагадаємо, 13 жовтня спікер Верховної Ради України Андрій Парубій заявляв, що питання з оновленням Центральної виборчої комісії (ЦВК) вирішиться у найближчі тижні. Парубій зазначав, що, згідно з планом роботи на цю сесію, спочатку йде блок реформ, потім - кадровий блок.