ua en ru

ЦВК опрацювала 98,79% бюлетенів: лідирує Березенко з 35,86%

ЦВК опрацювала 98,79% бюлетенів: лідирує Березенко з 35,86% Фото: кандидат від БПП Сергій Березенко

Завтра очікується прибуття в Київ останньої партії протоколів

Центральна виборча комісія (ЦВК) опрацювала 98,79% протоколів виборчих комісій на довиборах у Верховну Раду України по 205 виборчому округу в Чернігові. Про це свідчать дані на сайті ЦВК.

Так, на виборах у Чернігові лідирує кандидат від президентської партії "Блок Петра Порошенко", чинний глава Державного управління справами Сергій Березенко з 35,86% голосів (або 17 тис. 503 голоси). Кандидат від партії "Українське об'єднання патріотів - "Укроп" Геннадій Корбан поки набирає лише 14,78% голосів (7 тис. 216 голосів).

У самовисуванця Володимира Зуба, що йде третім - 8,21% (4 008 тис. голосів).

У той же час, як повідомляє кореспондент телеканалу "112 Україна", що знаходиться в Чернігові, на даний момент залишилося отримати протокол однієї територіальної виборчої комісії.

"До цих пір один ДВК не подав свої протоколи в окружний виборчком. Це сталося з технічних причин - їх відправили на уточнення", - повідомила кореспондент.

За її словами, ОВК продовжила своє засідання і планує найближчим часом прийняти відсутні документи, а завтра вранці - підготувати 100% протоколів з мокрими печатками для приїзду в столицю.

Нагадаємо, Геннадій Корбан не має наміру оскаржувати результати виборів у народні депутати України на 205 окрузі в Чернігові.