ua en ru

ЦВК на даний момент зареєструвала 7 кандидатів у Президенти

Центральна виборча комісія (ЦВК) станом на 30 березня 2014 р. зареєструвала сім кандидатів на пост Президента України на позачергових президентських виборах, які відбудуться 25 травня 2014 р.

Центральна виборча комісія (ЦВК) станом на 30 березня 2014 р. зареєструвала сім кандидатів на пост Президента України на позачергових президентських виборах, які відбудуться 25 травня 2014 р. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі ЦВК.

"Всього було подано 38 заяв на реєстрацію кандидатами на посаду Президента. При цьому, у більшості з тих, хто подавав заяву відсутній повний пакет необхідних документів. Сьогодні було зареєстровано два кандидати... Раніше ЦВК зареєструвала Михайла Добкіна, Сергія Тігіпка, Вадима Рабиновича, Юрія Бойка і Рената Кузьміна", - йдеться в повідомленні.

Відзначимо, згідно з законом, ЦВК має право розглядати подані заяви протягом п'яти днів, тому всі питання щодо реєстрації кандидатами на пост Президента України будуть розглянуті до 4 квітня.

Нагадаємо, подання документів до ЦВК для реєстрації кандидата на пост Президента України завершується о 24 годині 30 березня 2014 року.