ua en ru

У Яценюка заявили, що ніяких пропозицій по складу Кабміну від депутатів не надходило

У Яценюка заявили, що ніяких пропозицій по складу Кабміну від депутатів не надходило Фото: Арсеній Яценюк

За словами Лаппо, під час звіту уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало

Жодних пропозицій ні щодо складу уряду, ні щодо програми дій від жодної політичної сили не надійшло. Про це написала прес-секретар прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка Ольга Лаппо на своїй сторінці Facebook.

Так, за її словами, "Арсеній Яценюк вимагає затвердження парламентом розробленої Кабінетом міністрів програми дій уряду України на наступний рік і політичної відповідальності "Блоку Петра Порошенка" та решти політичних сил, які прийшли до парламенту за результатами виборів 2014 року".

"Жодних пропозицій ні щодо складу уряду, ні щодо програми дій від жодної політичної сили не надійшло. Під час звіту уряду жодної предметної критики по відношенню до його діяльності не прозвучало", - написала вона.

"Зараз усе в руках президента України. Прем'єр-міністр України заявив, що готовий простягнути йому руку", - додала Лаппо.

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у Парламенті сам поставив питання про висловлення недовіри цьому Уряду. Це питанн...

Опубліковано Ольгою Лаппо 26 лютого 2016 р.

Раніше повідомлялося, що Арсеній Яценюк погодився добровільно піти у відставку.

Нагадаємо, 16 лютого Верховна Рада України підтримала проект постанови №4063 "Про відхилення звіту Кабінету Міністрів України та визнання діяльності Кабінету Міністрів України незадовільною".

Проте пізніше народні депутати відмовилися підтримати проект постанови №4080 "Про відповідальність Кабінету Міністрів України (щодо прийняття резолюції недовіри Кабінету Міністрів України)". Відповідне рішення підтримали 194 парламентарія з мінімально необхідних 226.