ua en ru

Яценюк зустрінеться з Чубаровим і Джемільовим через енергоблокаду Криму

Яценюк зустрінеться з Чубаровим і Джемільовим через енергоблокаду Криму Фото: віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко

У разі необхідності в уряді пообіцяли вжити відповідні заходи

Сьогодні, 23 листопада, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк зустрінеться з лідерами меджилісу кримськотатарського народу Рефатом Чубаровим та Мустафою Джемілєвим, щоб обговорити питання енергетичної блокди Криму, що виникло у результаті аварії в Херсонській області. Про це в ході засідання погоджувальної ради повідомив віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні прем'єр-міністр зустрінеться злідерами Меджилісу кримсько-татарського народу",- розповів урядовець та додав, що у разі необхідності згодом уряд ухвалить необхідні рішення.

Нагадаємо, 22 листопада Крим повністю залишився без світла підриву ЛЕП в Херсонській області. В "Укренерго" повідомили, що ремонтні бригади поки не допускають до ушкоджених ліній електропередач.

У свою чергу, лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв заявив, що учасники блокади Криму готові пустити ремонтників до двох лініях електропередачі в Херсонській області. Мова йде про лінії, яка забезпечує електрикою деякі райони Херсонської області, і лінії, що веде до Запорізької АЕС.