ua en ru

Яценюк закликав до розширення санкцій проти РФ у зв'язку з обстрілом Авдіївки

Яценюк закликав до розширення санкцій проти РФ у зв'язку з обстрілом Авдіївки Фото: Арсеній Яценюк

Яценюк прокоментував ситуацію в Авдіївці

Лідер партії "Народний фронт", екс-прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк закликав до розширення санкцій проти Росії у зв'язку з обстрілом Авдіївки (Донецька область). Про це політик написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Кремлівські злочинці розстріляли ракетами наметове містечко з гуманітарною допомогою в Авдіївці. Є загиблі. Окупаційні війська навмисно цілилися сюди, щоб залишити людей без гуманітарної допомоги", - написав Яценюк.

"Скільки ще таких злочинів повинен здійснити Путін і його режим, щоб світ перестав сумніватися в тому, чи варто продовжувати санкції проти Кремля?", - додав він.

За його словами, санкції треба не тільки продовжувати, але і розширювати: "Скільки тисяч українців має ще загинути, щоб весь цивілізований світ нарешті визнав глобальну загрозу і об'єднався для покарання злочинців?".

Кремлівські злочинці розстріляли ракетами наметове містечко з гуманітарною допомогою в Авдіївці. Є загиблі. Окупаційні...

Опубліковано Арсенієм Яценюком 2 лютого 2017 р.

Нагадаємо, обстріл Авдіївки бойовиками почався рано-вранці 29 січня. Метою цієї провокації було звинуватити українських військових у порушенні перемир'я.

Як повідомили в Міністерстві внутрішніх справ України, обстріл мирного населення в Авдіївці в основному здійснюють військовослужбовці регулярної армії Російської Федерації.