ua en ru

Яценюк відвідає США, Канаду та Велику Британію наступного тижня

Яценюк відвідає США, Канаду та Велику Британію наступного тижня Фото: Арсеній Яценюк

Заплановані зустрічі Глави Уряду України з керівництвом США

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк у понеділок, 13 липня із урядовою делегацією відвідає Сполучені Штати Америки для участі в першій інвестиційній конференції Україна-США. Про це повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

Так, зазначається, що заплановані також зустрічі Глави Уряду України з керівництвом США.

"У вівторок, 14 липня, Арсеній Яценюк перебуватиме з робочим візитом в Канаді, де зустрінеться з Прем'єр-міністром країни Стівеном Гарпером. Під час зустрічі йтиметься, зокрема, про перспективи підписання угоди про зону вільної торгівлі між Україною та Канадою", йдеться в повідомленні.

Окрім того, у середу, 15 липня, відбудеться робочий візит Глави Уряду України до Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії. Відбудеться зустріч Арсенія Яценюка з Прем'єр-міністром Великої Британії Девідом Кемероном, в ході якої планується обговорити шляхи посилення співпраці двох країн у сфері торгівлі та можливості залучення британських інвестицій в українську економіку.

В свою чергу, інформацію про візит до США підтвердив і сам прем'єр, написавши про це на своїй сторінці у Facebook.

"13 липня разом із урядовою делегацією будемо у Вашингтоні. Цього дня там відбудеться Перша інвестиційна конференція Україна - США. Напередодні конференції Мінекономрозвитку презентувало відеоролик про інвестиційні можливості в Україні. Попереду ще багато роботи, але переконаний, що разом у нас все вийде!", - зазначив Яценюк.

13 липня разом із урядовою делегацією будемо у Вашингтоні. Цього дня там відбудеться Перша інвестиційна конференція Укра...

Posted by Арсеній Яценюк on 11 липня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що близько 150 бізнесменів і представників Кабміну візьмуть участь у бізнес-форумі Україна-США, який відбудеться 13 липня у Вашингтоні. Українська сторона презентує нову команду реформаторів і планує налагодити прямі відносини з ключовими інвесторами.