ua en ru

Яценюк та Нетаньягу зустрілися в Єрусалимі

Яценюк та Нетаньягу зустрілися в Єрусалимі Фото: facebook.com/yatsenyuk.arseniy

В рамках візиту до Ізраїля у Яценюка заплановано ще ряд зустрічей

Лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час візиту до Єрусалима зустрівся з прем'єр-міністром Держави Ізраїль Біньяміном Нетаньягу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Народного фронту".

Як повідомив Яценюк на своїй сторінці у Facebook, розмова була присвячена "одній головній темі - як зміцнити наші відносини, відносини між Україною та Ізраїлем". "Це була цікава і корисна розмова. Ціную наш діалог", - написав лідер "Народного фронту".

Зустріч з Прем’єр-міністром Беньяміном Нетаньягу була присвячена одній головній темі - як зміцнити наші відносини, відносини між Україною та Ізраїлем. Це була цікава і корисна розмова. Ціную наш діалог.

Опубліковано Арсенієм Яценюком 24 жовтня 2017 р.

За даними прес-служби, в рамках візиту Яценюка до Ізраїлю заплановані також його зустрічі зі керівництвом Кнесету, міністром оборони Ізраїлю, міністром охорони навколишнього природного середовища і міністром у справах Єрусалима та єврейської спадщини Держави Ізраїль та іншими високими представниками уряду і парламенту.

Крім того, повідомляється, що після візиту до Ізраїлю Яценюк прибуде до Кракова, де 27 жовтня запланований його виступ під час міжнародної конференції, присвяченої проблемам миру і безпеки у Європі. На запрошення Фонду Конрада Аденауера лідер "Народного фронту" візьме участь у дискусії "Майбутнє – як Європа подолає кризу?".