ua en ru

Яценюк каже, що здивував американців знанням англійської і пунктуальністю

Яценюк каже, що здивував американців знанням англійської і пунктуальністю Фото: Арсеній Яценюк

Прем'єр також попросив подякувати членам уряду за їхню роботу

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що здивував американців знанням англійської і пунктуальністю. Про це він розказав під час години запитань до уряду у Верховній Раді, передає кореспондент РБК-Україна.

"Американці взагалі були здивовані, тому що у них є попередній рекорд спілкування з попереднім українським урядом. Здивовані не тільки тому, що у нас весь уряд розмовляє англійською, здивовані те тільки тому, що були по плані результати по проведенню реформ в Україні, здивовані не тільки тому, що у нас є хороша співпраця між урядом і парламентом, ще й здивовані тому, що всі прийшли вчасно, що на кожне питання в української делегації була відповідь, і що після кожної зустрічі з українськими членами уряду є результат і за цей результат можна спитати і отримати чітку інформацію щодо процедури", - сказав Яценюк.

Прем'єр також попросив подякувати членам уряду за їхню роботу.

"Я хотів би, знаєте що попросити, шановні члени парламенту - поаплодувати членам уряду, яких ви призначили. Вони відпрацювали на десять з десяти", - сказав він.

Крім того, Яценюк додав, що Президент США Барак Обама висловив підтримку українському народу.

"Президент США висловив всецілу підтримку українському народу у нашій боротьбі проти російської агресії, і нашій боротьбі за наше українське європейське майбутнє. Народ США разом з українським народом, і ми високо цінуємо той рівень нашої двосторонньої співпраці, який є між Україною і США", - заявив Яценюк.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк попросив США збільшити підтримку українських військових.