ua en ru

Ціни на житлову нерухомість у найближчі півроку не зростатимуть, - експерт.

Ціни на житлову нерухомість у найближчі півроку не зростатимуть, а на землю у найближчі 2-3 роки ринок не пожвавиться. Про це у ході прес-конференції в Києві заявив експерт з ринку нерухомості Олександр Бондаренко, передає кореспондент РБК-Україна. "Ринок нерухомості - це дзеркало економіки. І зараз ми бачимо депресивний стан економіки і банківської сфери. Тому, позитивних очікувань немає на найближчі півроку, а значить, і ринок нерухомості не вийде з кризи. Тому, зростання цін на ринку нерухомості не слід очікувати", - сказав він.

У свою чергу експерт з нерухомості Генріх Людкевич зазначив, що "зараз сприятливий час для купівлі житла, оскільки ціни впали і у найближчий час не зростатимуть".
У той же час, зі слів експерта з нерухомості Олександра Рубанова, така ситуація спостерігається і на ринку землі. "Тут ми бачимо навіть гірше становище. Ціни на земельні ділянки біля великих міст впали до рівня 2007 р. і у найближчі 2-3 роки говорити про стабілізацію ситуації не доводиться", - сказав він.