ua en ru

У центрі Одеси проходить "Марш українського порядку"

У центрі Одеси проходить "Марш українського порядку" Фото: у центрі Одеси проходить "Марш українського порядку" (facebook.com-gunp.odessa)

2 травня 2014 року в масових заворушеннях в Одесі загинуло 48 людей

В Одесі сьогодні, 2 травня, у зв'язку з четвертою річницею масових заворушень проходить "Марш українського порядку". Онлайн трансляцію показує "Громадське".

За даними поліції в акції взяли участь 700 осіб.

Правоохоронці супроводжують марш патріотичних сил в #Одеса. В ньому беруть участь близько 700 осіб. З громадянами працює «поліція діалогу». Національна поліція України Поліція Одеської області

Опубліковано МВС України 2 травня 2018 р.

В Одесі чотири роки тому, 2 травня 2014 року, відбулися масові заворушення, в яких загинули 48 чоловік і більше 200 було поранено, зокрема, більшість жертв трагедії загинули в Будинку профспілок. Пізніше слідство встановило, що заворушення в Одесі були організовані і спеціально сплановані.

Повідомляється, що зараз в центрі Одеси біля парку імені Шевченка сотні людей вийшли на "Марш українського порядку". Захід організували представники націоналістичних організацій. Колона рухається у супроводі поліції, також на місці присутнє керівництво правоохоронних органів міста.