ua en ru

У центрі Маріуполя вибухнув автомобіль, водій загинув

У центрі Маріуполя вибухнув автомобіль, водій загинув Фото: поліція

Загиблий є одним із співробітників правоохоронних органів України

У центрі Маріуполя (Донецька область) сьогодні вранці, 31 березня 2017 року, вибухнув автомобіль, в результаті якого загинув водій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Донецькій області.

"Вибух прогримів о 8:35 в Центральному районі міста на перетині пр. Металургів та вул. Кафайскої. Водій автомобіля загинув. Район оточено, правоохоронці забезпечують безпеку жителів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на даний момент на місці вибуху автомобіля в Маріуполі працює слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом Головного управління Нацполіції в Донецькій області та рятувальна служба.

"Першими на місці пригоди опинилися співробітники Центрального відділу поліції Маріуполя, які почули звук вибуху на вулиці. В автомобілі знаходився один чоловік, чоловік загинув на місці. Встановлено, що загиблий є одним із співробітників правоохоронних органів України", - йдеться в повідомленні.

Про причини вибуху поки не повідомляється, правоохоронці проводять перевірку.

altaltaltaltaltalt

Фото: вибух автомобіля в Маріуполі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Москві (Російська Федерація) вчора, 30 березня 2017 року, стався вибух на військовому заводі, є жертви.