ua en ru

В центрі Києва завтра перекриють рух транспорту

В центрі Києва завтра перекриють рух транспорту Ілюстративне фото (facebook.comюvechirkanova.jpg)

Обмеження будуть діяти 29-30 вересня

На вихідних у Києві перекриють рух транспорту на кількох вулицях у зв'язку з проведенням масових заходів. Про це повідомляє газета Київської міської державної адміністрації "Хрещатик".

Рух заборонять з 00:00 суботи (29 вересня) до 01:00 неділі (30 вересня):

- по вулиці Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького;

- по вулиці Прорізній від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінської;

- по вулиці Богдана Хмельницького від вулиці Хрещатик до вулиці Пушкінської.

Також буде обмежено рух в прилеглих кварталах:

- по вулиці Хрещатик від вулиці Богдана Хмельницького до бульвару Тараса Шевченка (повністю перекрито з 11:30 до 14:00);

- по вулиці Городецького від вулиці Хрещатик до вулиці Заньковецької (повністю перекрито з 06:30 до 17:00).

Також з 11:30 до 17:00 29 вересня (у суботу) буде додатково перекрита вулиця Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до Європейської площі, а також вулиця Михайлівська на ділянці від вулиці Хрещатик до вулиці Костьольної.

Крім того, з 6:00 до 10:00, а також з 15:30 до 20:00 буде перекрито перший проїзд біля центрального входу до Центрального залізничного вокзалу станції "Київ-Пасажирський".

Нагадаємо, у Києві на станції метро "Політехнічний інститут" з 24 вересня по 5 жовтня проводитиметься ремонт ескалатора. У зв'язку з цим, з 7:45 по 10:25 по робочих днях станція буде закрита на вхід.

Також РБК-Україна писало, що у Києві з 8 вересня 2018 року обмежено рух на мосту Метро. Обмеження пов'язані з капітальним ремонтом мосту Метро через Русанівську протоку. Роботи будуть проводитися в кілька етапів, перший з яких передбачає ремонт двох смуг руху в напрямку центру міста.