ua en ru

У Києві з 8 вересня буде обмежено рух на мосту Метро

У Києві з 8 вересня буде обмежено рух на мосту Метро Фото: міст Метро у Києві (wikipedia.orgJohnny)

Обмеження руху вводяться через ремонт мосту Метро

У Києві з 8 вересня 2018 року буде обмежено рух на мосту Метро. Про це йдеться у повідомленні на сайті Київської міської державної адміністрації.

Як зазначається, рух транспорту буде обмежено з опівночі 8 вересня у зв'язку з капітальним ремонтом мосту Метро через Русанівську протоку. Роботи проводитимуться у кілька етапів, перший з яких передбачає ремонт двох смуг руху в напрямку центру міста.

"Впродовж виконання ремонтних робіт рух транспорту буде здійснюватися зустрічниму напрямком в обидві сторони...Роботи передбачають ремонт та підсилення прогонових будов мосту, ремонт опор, дорожнього покриття, тротуарів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше заступник голови Києвської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Давтян заявляв, що міст Метро у Києві стане аварійним через 4 роки. Наразі, за його словами, стан мосту Метро визначено як четвертий, тобто обмежено працездатний.

Зазначимо, співавтор проекту мосту Метро у Києві Георгій Росновський заявляв, що міст "у будь-який момент" може обвалитися.