ua en ru

У центрі Києва сьогодні можуть обмежити роботу трьох станцій метро

У центрі Києва сьогодні можуть обмежити роботу трьох станцій метро Фото: київське метро (РБК-Україна)

Станції метро можуть закрити на вхід через концерт на "Олімпійському"

Сьогодні, 30 вересня, в Києві в районі НСК "Олімпійський" можуть обмежити роботу трьох станцій метро. Про це йдеться в повідомленні комунального підприємства "Київський метрополітен".

Повідомляється, що З0 вересня у зв'язку з проведенням на НСК "Олімпійський" концерту можливе обмеження на вхід для пасажирів станцій "Палац спорту", "Олімпійська" та "Площа Льва Толстого" до початку концерту, а також після його закінчення.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Київ оголосив повторний тендер на будівництво метро на Виноградар. Очікувана вартість робіт становить майже 6 млрд гривень. Кінцевий термін подачі заявок - 11 жовтня, торги призначені на 16 листопада.

Напередодні стало відомо, що в Москві українець загинув під колесами поїзда метро. За даними місцевої поліції, 39-річний українець стояв на краю платформи, але спіткнувся і, втративши рівновагу, впав на колії. В цей момент вже наближався поїзд на станцію метро. Машиніст намагався екстрено зупинити склад, але поїзд по інерції наїхав на українця.