ua en ru

У центрі Києва в результаті стрілянини постраждала дівчина

У центрі Києва в результаті стрілянини постраждала дівчина Ілюстративне фото (РБК-Україна)

На місці стрілянини в Києві працює слідчо-оперативна група

У Києві на Великій Васильківській сьогодні, 11 вересня 2018 року, у результаті стрілянини постраждала дівчина. Про це в коментарі РБК-Україна повідомили в прес-службі поліції Києва.

Наразі правоохоронці працюють на місці стрілянини в Києві.

"У центрі Києва в результаті пострілу була травмована людина - дівчина. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група. Обставини події розслідуються", - розповіли в поліції.

Зазначимо, як повідомляє dtp.kiev, стрілянина сталася у дворі житлового будинку на перехресті Антоновича і Саксаганського. Дівчина з хлопцем сиділи у дворі, коли невідомий відкрив стрілянину з балкона.

Стрілянина посеред білого дня у столиці. У Києві у внутрішньому дворі на перехресті вул. Антоновича та вул. Саксаганського, сьогодні о 13:00, пролунав постріл. Дівчина сиділа на лавочці, спілкувалась з хлопцем. З балкону хтось вистрілив і травмував їй праву руку. Більше всього, що стріляли з травматичної зброї. Що стало причиною пострілів виявити слідство. На місці працюють патрульна поліція і #СОГ. Будьте обережні! #дтп #Київ #фото #сьогодні #хроніка #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #today #дтпкиїв #постріли #стрілянина

Опубліковано dtp.kiev.ua Вівторок, 11 вересня 2018 р.

Нагадаємо, як повідомляло РБК-Україна, в Одесі дві дівчини поранили і пограбували іноземця. Зловмисниці у віці 22 і 14 років викрали гроші та техніку.

Зазначимо, також повідомлялося, що сьогодні, 11 вересня 2018 року, в Харківській області в ході конфлікту на фермерському підприємстві сталася стрілянина, в результаті якої постраждали чотири людини. Подія трапилася в селищі Занки Зміївського району, де група невідомих у балаклавах намагалася проникнути на територію місцевого елеватора, між ними і місцевими жителями виник конфлікт.