ua en ru

У центрі Києва обмежать рух транспорту з 7 по 13 червня

У центрі Києва обмежать рух транспорту з 7 по 13 червня Фото: у центрі Києва буде обмежено рух транспорту (Автоцентр)

Обмеження пов'язані з проведенням суспільно-мистецької акції та концерту "Безвиз"

На час проведення суспільно-мистецької акції та концерту "Безвиз" в центрі Києва заборонять рух усіх видів транспорту, шлях пересування яких проходить через місця проведення заходів. Про це повідомляє прес-служба КМДА.

"Так, для забезпечення монтажу та демонтажу сценічних конструкцій на Європейській площі перекриють першу смугу Європейської площі з боку "Українського дому" з 05:00 7 червня до 23:00 13 червня", - йдеться в повідомленні.

Так, рух буде перекрито у таких місцях:

  • з 22:00 9 червня до 6:00 11 червня на Європейській площі (від Володимирського узвозу до Поштової площі) від вул. М. Грушевського до Петровської Алеї; від вул. Трьохсвятительській до перетину з вул. Костьольній; вул. Михайлівську на перетині з вул. Костьольній; від вул. Хрещатик до вул. Б. Хмельницького;
  • з 8:00 10 червня до 24:00 11 червня вул. Хрещатик до вул. Богдана Хмельницького, вул. Великій Житомирській, вул. Володимирської та Софійської площею до Володимирського проїзду.

Крім того, повідомляється, що з 05:00 7 червня до 23:00 13 червня будуть перекриті підземні пішохідні переходи від Філармонії до виходу з "Українського дому".

Також, на час проведення заходів внесуть зміни в роботу наземного пасажирського транспорту.

Нагадаємо, вчора вже повідомлялося, що з 9 по 13 червня заборонять рух транспорту на Європейській площі та на вулиці Хрещатик.