ua en ru

У центрі Києва обмежать рух на 4 дні

У центрі Києва обмежать рух на 4 дні Фото: обмеження руху (Колаж РБК-Україна)

Через заходи до річниці хрещення Київської Русі-України обмежать рух 27-30 липня

У центрі Києва обмежать рух на 4 дні у зв'язку з проведенням заходів до річниці хрещення Київської Русі-України. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА).

"У зв'язку з проведенням заходів, присвячених святкуванню чергової річниці хрещення Київської Русі-України з 27 до 30 липня 2017 року в центральній частині міста буде обмежено рух усіх видів транспортних засобів. Підписано відповідне розпорядження КМДА № 870", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, на вказаний період обмежать рух:

  • 27 липня з 11:00 до 16:30 на вул. Трьохсвятительської (на відрізку від Михайлівській площі до Європейської), вул. Хрещатик (на відрізку від вул. Михайлівської до Європейської площі), Володимирському узвозі, Парковій дорозі (на ділянці від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського), вул. Михайла Грушевського (на ділянці від вул. Шовковичної до Європейської площі);
  • 28 липня з 12:00 до 13:30 на бульварі Тараса Шевченка (на відрізку від будинку №20 до будинку №14), вул. Володимирській (на відрізку від будинку №56 до Софійській площі), Володимирському проїзді;
  • з 29 до 30 липня на вул. Ярославів Вал (від перетину вулиць Ярославів Вал і Володимирської до перетину вулиць Ярославів Вал і Лисенко) буде обмежено рух транспортних засобів через проведення культурно-мистецької акції з нагоди святкування Дня хрещення Київської Русі-України на території Національного заповідника "Софія Київська" та музею "Золоті ворота".

Зазначимо, що на час обмеження руху будуть внесені зміни в роботу маршрутів наземного пасажирського транспорту загального користування, шлях слідування яких проходить через місця проведення заходів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 25 липня до 21 жовтня 2017 року буде частково обмежено рух транспорту на вулиці Борщагівській у Києві.