ua en ru

У центрі Києва вночі сталася п'яна бійка за участю іноземних студентів

У центрі Києва вночі сталася п'яна бійка за участю іноземних студентів Фото: Бессарабська площа

Учасники інциденту відмовилися від написання заяв

Біля Бессарабської площі в Києві в ніч на вівторок сталася бійка між українцями та іноземними студентами. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

Як повідомляється, причиною конфлікту стало алкогольне сп'яніння.

"Після півночі у пішохідному переході під Бессарабською площею виникло непорозуміння між студентами однієї з південних країн і нашими співвітчизниками. Конфлікт продовжився на Хрещатику і швидко переріс у бійку", - сказано в повідомленні.

На місце прибули патрульні поліції і міліціонери, які несли службу по охороні громадського порядку в центрі міста.

"При спілкуванні з правоохоронцями в Шевченківському райуправлінні столичної міліції всі учасники інциденту відмовилися від написання офіційних заяв і підтвердили, що не мають жодних претензій один до одного", - повідомили в міліції.

У той же час, як наголошується, в лікарню звернувся 31-річний уродженець африканської країни, з порізами передпліччя (діагноз - непроникаючі різані рани).

"Працівники міліції провели перевірку і встановили, що потерпілий отримав ушкодження під час падіння і сам порізався розбитою скляною пляшкою. Це підтверджує відеозапис з камери спостереження одного з магазинів. Після отримання медичної допомоги пацієнт залишив лікарню", - уточнили в міськуправлінні.

Нагадаємо, напередодні в результаті зіткнень українських і польських футбольних вболівальників у Києві міліцією було затримано 85 осіб.