ua en ru

У центрі Києва велике скупчення правоохоронців через футбол на "Динамо"

У центрі Києва велике скупчення правоохоронців через футбол на "Динамо" Фото (Facebook /A.Pokidin): навколофутбольний ажіотаж у центрі Києва

В оточенні органів правопорядку виявився і популярний фаст-фуд

У центрі Києві сьогодні, 20 серпня, спостерігається велика кількість представників правоохоронних органів, які забезпечують охорону громадського порядку у зв'язку із проведенням футбольного матчу між луганською "Зорею" і варшавською "Легією" в рамках раунду плей-офф Ліги Європи УЄФА. Про це повідомив журналіст Олександр Покідін у Facebook.

"Поки польські фани гуляють центром #Київ, міліція змушена блокувати Майдан", - написав журналіст за 5 годин до початку зустрічі на стадіоні "Динамо" ім. Валерія Лобановського.

У центрі Києва велике скупчення правоохоронців через футбол на "Динамо"

Фото: силовий десант на Майдані

Також повідомляється, що через польських фанатів органи правопорядку змушені були блокувати рух на Майдані Незалежності.

Пока польские фаны гуляют по центру #Киев милиция вынуждена блокировать Майдан

Posted by Alexander Pokidin on 20 серпня 2015 р.

Крім цього, в оточенні правоохоронців опинився популярний фаст-фуд у центрі української столиці.

У центрі Києва велике скупчення правоохоронців через футбол на "Динамо"

Фото: Facebook /A.Pokidin

За даними очевидців, на Майдані Незалежності та прилеглих вулицях вжито посилених заходів безпеки: тут відзначається помітне зосередження співробітників як міліції, так і нової патрульної поліції.

Нагадаємо, за даними ГУМВС України в м. Києві, сьогодні в центрі столиці на чергування заступили понад 1600 працівників міліції, поліцейських, бійців Національної гвардії України та представників громадських формувань. Їхня мета - підтримання належного правопорядку в урядовому кварталі.

Як повідомляє кореспондент РБК-Україна, ще одну групу людей у ​​супроводі міліції було помічено на станції метро "Арсенальна".

У центрі Києва велике скупчення правоохоронців через футбол на "Динамо"

Фото (РБК-Україна): метро "Арсенальна" у Києві вдень 20 серпня

Нагадаємо, сьогодні вночі в Києві в районі станції метро "Гідропарк" сталася масова бійка футбольних фанатів, у якій взяли участь близько півсотні уболівальників київського "Динамо" і варшавської "Легії". В результаті інциденту до Дніпровського райуправління міліції було доставлено дев`ять правопорушників. Незабаром за фактом вуличної бійки між українськими та польськими ультрас розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство).

Як повідомлялося, напередодні ввечері в середмісті Львова сталася бійка за участю близько десятка польських фанатів, котрі, як засвідчили очевидці, вели себе зухвало і робили негативні випади на адресу місцевих жителів. Таким чином, гості з Варшави спровокували групу українських фанатів на насильство.

Додамо, що сьогодні в Києві з 19:00 до 23:00 буде перекрито рух вул. Хрещатик на ділянці від бул. Тараса Шевченка до Європейської площі. Це пов'язано з підготовкою до святкування 24-ї річниці Незалежності України та Дня Державного Прапора України.

Нагадаємо, що єврокубковий матч між луганською "Зорею" і варшавською "Легією" розпочнеться на столичному стадіоні "Динамо" о 20:00.