ua en ru

У центрі Києва частково перекрито та ускладнено рух, - поліція

У центрі Києва частково перекрито та ускладнено рух, - поліція Фото: поліція (РБК-Україна)

В результаті перекриття вулиці Грушевського ускладнено рух центральними вулицями

На центральних вулицях Києва частково перекрито та ускладнено рух автомобільного транспорту. Про це йдеться в повідомленні патрульної поліції в Facebook.

"Шановні водії. Звертаємо вашу увагу, що у Києві перекрито рух по вулиці Михайла Грушевського, а також частково ускладнено рух центральними вулицями міста", - йдеться в повідомленні.

Шановні водії! Звертаємо вашу увагу, що у Києві перекритий рух вулицею Михайла Грушевського, а також частково ускладнений рух центральними вулицями міста!

Опубліковано Патрульна поліція України 6 вересня 2017 р.

altaltaltaltaltalt

Фото: акції протесту в Києві (РБК-Україна)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під будівлею Верховної Ради України мітингують близько 850 автомобілістів. За даними поліції, точно не зрозуміло яка кількість людей бере участь саме у цій акції, оскільки під стінами парламенту і в радіусі всього урядового кварталу одночасно проходить до 10 протестних заходів. Як передає кореспондент РБК-Україна, на вулиці Грушевського автомобілі стоять у чотири ряди, але одна смуга в центрі дороги вільна для проїзду автотранспорту. На місці акції видно машини з литовськими і польськими номерами.