ua en ru

У центрі Харкова сталася стрілянина, є постраждалий

У центрі Харкова сталася стрілянина, є постраждалий Фото: у центрі Харкова сталася стрілянина (facebook.com/police.kharkov)

За фактом стрілянини у Харкові порушено справу

У центрі Харкова на майдані Героїв Небесної Сотні сталася стрілянина, внаслідок чого постраждав один чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції у Харківській області у Facebook.

Як зазначається, вчора, 26 серпня 2018 року, в районі одинадцятої години правоохоронцям повідомили про стрілянину на території майдану Героїв Небесної Сотні.

Правоохоронці встановили, що між чотирма чоловіками, які знаходилися у нежитловому помешканні, та перехожим стався конфлікт, в результаті якого один з них здійснив постріл в бік потерпілого із травматичного пістолета "Форт-12". Внаслідок події рвані рани щоки отримав 45-річний чоловік, від госпіталізації він відмовився.

Наразі 42-річний чоловік, який відкрив стрілянину, затриманий. За даним фактом відкрито кримінальне провадження ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У центрі Харкова сталася стрілянина, є постраждалий
У центрі Харкова сталася стрілянина, є постраждалий

Фото: у центрі Харкова сталася стрілянина (facebook.com/police.kharkov)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 25 серпня в Рівному водій таксі влаштував стрілянину з травматичного пістолета по пасажирам. В результаті інциденту одного з пасажирів, 30-річного рівнянина, госпіталізували до лікарні. Загрози його життю немає.