ua en ru

Царьов отримав у власність колишній маєток Романових у Криму

Царьов отримав у власність колишній маєток Романових у Криму Фото: Олег Царьов отримав у власність імені російських князів в Криму

Сім'я Царьова займається реконструкцією санаторію "Ай Тодор"

Сім'я екс-нардепа Верховної Ради України Олега Царьова отримала у власність будівлю дитячого санаторію "Ай Тодор" у Криму, яка є колишнім маєтком російських князів Романових. Про це повідомляє російське видання "Дощ" з посиланням на документи.

Повідомляється, що в 2015 році "мінекономіки" Криму передало санаторій на реконструкцію підприємству, яке очолює мати Царьова. У компанії два засновника - сам Царьов і його дружина. За словами екс-нардепа та ідеолога "Новоросії", в майбутньому він сам може зайнятися проектом реконструкції.


Крім того, у власність Царьову передали земельну ділянку площею 2 га, з травня 2016 року по грудень 2024 року він зобов'язується виплатити РФ 254 млн рублів податків. Загальна площа території "Ай Тодора" - понад 6 га, з них 5,9 займає парк.

царьов, крим

Фото: маєток Романових передали Царьову

Нагадаємо, в березні 2016 року ГПУ передала до суду обвинувальний акт стосовно Царьова. Колишній нардеп звинувачується в посяганні на територіальну цілісність України.