ua en ru

Царьов назвав умови для налагодження діалогу між владою та народом

Ми провели перше організаційне засідання Координаційної ради руху "Південно-Східний опір" (ПСО). Про це пише кандидат у Президенти України, народний депутат Олег Царьов на своїй сторінці в Facebook.

"Рада буде координувати дії всіх наших сил. Ми хочемо створити таку модель держави, де кожен буде почувати себе людиною. Людиною не другого сорту, не вигнанцем з неправильною мовою або неправильною історією, а повноцінним громадянином", - повідомив політик.

Царьов нагадав, що єдиний спосіб залагодити ситуацію в країні і уникнути кровопролиття - це діалог влади і народу.

Також він зазначив, що для налагодження зазначеного діалогу влада зобов'язана виконати низку умов ЮВС.

"Необхідно звільнити всіх політв'язнів, амністувати їх і перестати переслідувати активістів. Потрібно зупинити антитерористичну операцію, скасувати мобілізацію", - заявив кандидат у Президенти.

Також, за словами Царьова, ПСО наполягає на необхідності відновлення трансляції російських каналів та закріплення на законодавчому рівні за російською мовою статусу другої державної.

"Влада повинна погодитися на проведення Конституційної реформи, спрямованої на перехід до федеративного устрою України. Вибори Президента України, народних депутатів України, депутатів місцевих рад можна проводити тільки після внесення змін до Конституції України та проведення Конституційної реформи", - підкреслив він.