ua en ru

Царьов відвідав Донецьк, - ЗМІ

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олег Царьов, оголошений в розшук генеральною прокуратурою України, сьогодні відвідав Донецьк.

Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олег Царьов, оголошений в розшук генеральною прокуратурою України, сьогодні відвідав Донецьк. Про це повідомляє місцеве видання "62.ua".

Так, повідомляється, що Царьов разом з депутатом Держдуми РФ Олексієм Журавльовим і "прем'єр - міністром" самопроголошеної "Донецької народної республіки" Олександром Бородаєм дали брифінг у приміщенні Донецької ОДА, в ході якого Царьов розповів, що в Москві відкрився офіс "Народного фронту" для гуманітарної допомоги ДНР і ЛНР.

"У нас є певна сума, і ми будемо здійснювати якісь певні гуманітарні акції. Ми вже почали працювати і вже 15 регіонів РФ заявили про те, що готові з нами співпрацювати", - заявив Царьов.

Нагадаємо, Верховна Рада надала дозвіл на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від фракції Партії регіонів Олега Царьова. За відповідне рішення проголосували 235 нардепів.