ua en ru

Трудовий колектив "АТБ-маркет" готовий створити робочу групу для врегулювання конфлікту з S.Group

Трудовий колектив "АТБ-маркет" готовий створити робочу групу для того, щоб встановити чи є кредиторська заборгованість АТБ-маркет перед підприємствами, що належать родині народного депутата Сергія Рибалки.

Про це йдеться в заяві комітету трудового колективу за дорученням трудового колективу ТОВ "АТБ-маркет".

На думку працівників, до складу робочої групи в обов'язковому порядку повинен увійти особисто, з обов'язковою особистою участю і присутністю на засіданнях робочої групи директор-охоронець-засновник ТОВ "Продэкспорт2009" Шмигленко Олексій, від імені якого підписано і подано позов до "АТБ-маркет" про стягнення 110 млн грн.

"Дану особу ніхто в житті з працівників АТБ-маркет не бачив, також його не змогли знайти слідчі органи України, а він при цьому претендує на 110 млн грн у вигляді заборгованості за вже один раз оплачений товар", - наголошується в заяві.

Крім того, наполягають в колективі, до складу робочої групи, повинен увійти головний бухгалтер ТОВ "Продэкспорт2009" Савицька Ірина, "яка легко може скласти документи для пред'явлення позову по одних і тих же підставах до "АТБ-маркет" в 2014 р. на суму 3 млн грн, а вже через рік у 2015 р. після отримання грошей на підставі рішення господарського суду, сума боргу перетворилася на 110 млн грн, в чому Савицька Ірина Іванівна особисто розписалася".

Також в АТБ виступають за участь у робочій групі народного депутата України Рибалка Сергія, який, за даними в заяві, є "другом дитинства свого охоронця вищевказаного Шмигленка Олексія Миколайовича, який, мабуть, на прохання друга приховується від слідчих органів".

"Сам же народний депутат Рибалка С. - ідеолог проекту закону України "Про націоналізацію майна торгової мережі АТБ" поширює брехливу недостовірну інформацію про Буткевича Геннадія Владиславовича (акціонера "АТБ-маркет") з метою скомпроментувати і підірвати репутацію останнього в очах громадськості", - йдеться в заяві.

Як наголошується, в даний час в судах розглядаються позови Буткевича до нардепа про захист честі, гідності та ділової репутації, про спростування й визнання недостовірними 5000 повідомлень.

"Нам незрозумілі в зверненнях трудового колективу S.Group згадки про події, що відбуваються на підприємствах S.Group, пов'язані з діяльністю правоохоронних органів, оцінку цим діям і подіям повинні дати тільки самі правоохоронні органи. А ось посилання на них у зверненні трудового колективу підштовхує на думку про те, що дане звернення качка, яку готували юристи-аферисти. Саме з подачі своїх юристів та за їх участю народний депутат Рибалка ввів в оману свій трудовий колектив, громадськість, а також намагається це зробити з державними органами", - йдеться в заяві.

В АТБ запевнили, що заяви трудового колективу Рибалки є провокацією, яка дискредитує самого народного депутата України.

"Однак дії Рибалка С. і його юристів свідчать про зворотне, цей народний обранець, користуючись депутатською недоторканністю і статусом сміливо і рішуче використовуючи підставних осіб і сфабриковані "борги АТБ-маркет" кинувся в господарський суд Києва з 12 фіктивними позовами про стягнення з ТОВ "АТБ-маркет" 120 млн грн, а до цього влітку 2014 р. "розсікав" на лазурному березі на супер дорогому автомобілі, ніжився в шикарних номерах престижного готелю, і в цей же час, країна і прості українці мобілізували всі свої сили і засоби для охорони і захисту своїх рубежів", - заявили в колективі.

В АТБ також зазначили, що готові провести зустрічі для врегулювання сформованих негативних процесів на основі обґрунтованих фактів у разі, "якщо звернення трудового колективу S.Group є справжнім".

"Трудовий колектив "АТБ-маркет" готовий прийняти участь в засіданнях робочої групи з метою встановити істину. Ми знаємо, що "АТБ-маркет" працює більше 20 років, за цей період підприємство співпрацювало і співпрацює з понад 10 тис. підприємств, траплялися і судові розгляди, але ніхто і ніколи не заявляв що АТБ - це рейдери! Якщо ми маємо, то ми свої зобов'язання виконуємо. Щодо підприємств S. Group всі зобов'язання, передбачені укладеними договорами, "АТБ-маркет" виконало в повному обсязі відповідно всіх положень законодавства України", - резюмували в АТБ.

У компанії додали, що при необхідності уповноважений представник трудового колективу S. Group може зв'язатися за телефоном (0562) 33 38 13.

Трудовий колектив "АТБ-маркет" готовий створити робочу групу для врегулювання конфлікту з S.GroupТрудовий колектив "АТБ-маркет" готовий створити робочу групу для врегулювання конфлікту з S.Group