ua en ru

У Троїцькому позиції ЗСУ обстріляно з "Градів" і 152-мм артилерії

У Троїцькому позиції ЗСУ обстріляно з "Градів" і 152-мм артилерії Фото: БМ-21 "Град"

Воїни АТО продовжують утримувати позиції у визначених районах та готові адекватно реагувати

Цієї ночі на Луганському напрямку російсько-окупаційні війська застосували проти сил антитерористичної операції в Троїцькому реактивні системи "Град" та важку артилерію. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Із підконтрольного бойовикам н. п. Стаханів по захисниках Троїцького випустили близько двох десятків снарядів із реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", а через годину з окупованого Калинового противник вів вогонь по українських захисниках зі ствольної артилерії калібру 152 мм", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними штабу, противник відкрив вогонь із великокаліберних кулеметів поблизу Станиці Луганської та її околиці, в районі розведення сил, що категорично заборонено Мінськом.

Захисників Троїцького ворог обстріляв з артилерії 152 калібру та РСЗВ БМ-21 Цієї ночі, наприкінці доби, на Луганському...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 20 травня 2017 р.

За інформацією відомства, обстріли Збройних Сил України продовжились вже і спочатку цієї доби: по захисниках Троїцького та Новозванівки бойовики вели вогонь зі 152 мм ворожої артилерії.

"Воїни АТО продовжують утримувати позиції у визначених районах та готові адекватно реагувати на провокації ворога", - запевнили в прес-центрі штабу АТО.

Нагадаємо, за минулу добу, 19 травня 2017 року, проросійські бойовики 55 разів обстріляли позиції українських військових у зоні проведення АТО на Донбасі, поранено чотирьох військовослужбовців.