ua en ru

Троє мирних жителів поранені в ході розгону бойовиками стихійного мітингу в Комсомольському

Троє мирних жителів поранені в ході розгону бойовиками стихійного мітингу в Комсомольському Фото: бойовики ДНР розігнали мітинг

Мітинг проводився проти розташування вогневих позицій артилерійських підрозділів у житлових кварталах міста

Троє мирних жителів отримали вогнепальні поранення в ході розгону бойовиками стихійного мітингу в Комсомольському Донецької області. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомила прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.


"17 липня ц.р. військовослужбовцями 1 окремої мотострілецької бригади (Комсомольське) 1 АК (Донецьк), під час розгону стихійного мітингу проти розташування вогневих позицій артилерійських підрозділів у житлових кварталах міста, було важко поранено із вогнепальної зброї троє мирних місцевих жителів. Для приховання цього факту, російське окупаційне командування активно розповсюджує чутки, що розстріл місцевих мешканців здійснив вже звільнений військовослужбовець у стані психічного розладу", - підкреслюється в повідомленні.

Нагадаємо, на підконтрольній самопроголошеній ДНР території посилюються чутки про нібито наступ сил антитерористичної операції на Донбасі.