ua en ru

У ДНР посилюються чутки про "наступ" сил АТО, - Тимчук

У ДНР посилюються чутки про "наступ" сил АТО, - Тимчук Фото: Дмитро Тимчук розповів про ситуацію в ДНР/ЛНР

Бойовики активно перекидають артилерію і міномети в Горлівку і Донецьк

На підконтрольній самопроголошеній "Донецькій народній республіці" території посилюються чутки про нібито наступ сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В середовищі окупантів з підрозділів, дислокованих як в Горлівці, так і в Петровському та Кіровському районах Донецька, ходять посилені чутки про наступ українських військ. Згідно цієї інформації, активне перекидання в ці райони додаткових артилерійських і мінометних підрозділів російсько-терористичних військ проводиться нібито з метою зриву цього міфічного наступу", - повідомив Тимчук.


Крім того, за його словами, на підконтрольній ЛНР території поширюються чутки про примусове укладення контрактів з Міноборони України. Нібито ЗСУ під загрозою переслідування змушують чоловіків йти на військову службу.

"Згідно даної інформації, така ж доля нібито чекає і тих чоловіків призовного віку, хто ризикує залишити окуповані райони і виїхати на контрольовану Україною територію", - додав Тимчук.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики обстріляли Мар'їнку, поранені два мирних жителя.