ua en ru

За три роки в АТО викрили понад 2 тис. бойовиків

За три роки в АТО викрили понад 2 тис. бойовиків Ілюстративне фото: арешт підозрюваного (flickr.com/securityserviceofukraine)

За три роки антитерористичної операції в Донецькій області було розкрито понад 32 тисяч злочинів

За три роки антитерористичної операції в Донецькій області представники підрозділів карного розшуку викрили понад дві тисячі бойовиків. Про це інформує прес-центр Міністерства внутрішніх справ (МВС) України.

В МВС України підвели підсумки роботи карного розшуку в Донецькій області за три роки АТО, повідомивши про зменшення злочинності на 30%.

"За цей період поліцейські затримали більше 460 вбивць і 500 зловмисників, які наносили своїм жертвам тяжкі тілесні ушкодження. Розкрито 350 розбійних нападів. У рамках протидії організованій злочинності припинено діяльність 38 угруповань, причетних до 183 тяжких та особливо тяжких злочинів, серед яких - викрадення, катування і вбивство людей", - йдеться у звіті.

З 2015 року оголошено про підозру 2070 бойовикам.

Повідомляється, що за три роки антитерористичної операції було розкрито понад 32 тис. злочинів.

"Припинено 7,4 тис. наркозлочинів, з незаконного обігу вилучено 546 кг наркотиків", - повідомили в МВС.

Задокументовано 85 злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми.

"Ліквідували 38 організованих злочинних угруповань, викрили понад 2 тисяч бойовиків, вилучили понад 680 гранатометів, 7,5 тис. гранат і 650 кг вибухових речовин",- йдеться у звіті.

рокі в зоні АТО – підсумки роботи карного розшуку #Донеччина Ліквідували 38 організованих злочинних угрупувань,...

Опубліковано МВС України 16 квітня 2018 р.

Нагадаємо, з початку проведення антитерористичної операції на Донбасі погіршилася ситуація з правами людей з інвалідністю в Україні, про це повідомив заступник голови Моніторингової місії Організації Об'єднаних Націй з прав людини в Україні Бенджамін Моро.