ua en ru

Тренер збірної Бразилії Тіте встановив рекорд у відборі до чемпіонату світу

Тренер збірної Бразилії Тіте встановив рекорд у відборі до чемпіонату світу Фото: Тіте

Напередодні збірна Бразилії на виїзді розгромила команду Уругваю

Головний тренер збірної Бразилії Тіте встановив рекорд "селесао", вигравши підряд сім матчів відбору на чемпіонат світу. Про це повідомляє бразильський журналіст Пауло Фрейтас на своїй сторінці в Twitter.

Напередодні збірна Бразилії на виїзді розгромила команду Уругваю з рахунком 4:1 в матчі 13 туру південноамериканського відбору на чемпіонат світу-2018. На хет-трик Пауліна і гол Неймара уругвайці відповіли лише результативним ударом з пенальті у виконанні Едінсона Кавані.

Попередній рекорд належав Жоао Салданье, який переміг у шести іграх поспіль і керував збірної у відборі до ЧС-1970.

Зазначимо, 55 річний фахівець очолив п'ятикратних чемпіонів світу влітку 2016 року, змінивши на цій посаді Карлоса Дунгу. Під керівництвом Тіте команда встигла провести в загальній складності 8 поєдинків і у всіх здобула перемоги: Еквадор (3:0), Колумбія (2:1), Болівія (5:0), Венесуела (2:0), Аргентина (3:0), Перу (2:0) і Уругвай (4:1).

Після 13 турів Бразилія впевнено лідирує у турнірній таблиці відбору, набравши 30 очок. У Уругваю, який йде на другому місці, на сім очок менше.

Нагадаємо, мадридський "Реал" в матчі іспанської Прімери побив 73-річний рекорд за кількістю проведених поспіль матчів з забитими голами, який раніше належав "Барселоні".