ua en ru

В зоні АТО зберігається загроза поновлення бойових дій, - розвідка

В зоні АТО зберігається загроза поновлення бойових дій, - розвідка Фото: за інформацією ГУР у зоні АТО залишається загроза відновлення бойових дій

З території Росії на Донбас постійно поставляються боєприпаси і пальне

На артемівському, донецькому і маріупольському напрямках в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зберігається загроза поновлення бойових дій. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в ефірі "112 Україна".

"Що стосується повномасштабного наступу, на сьогоднішній день військова розвідка України не фіксує такої загрози, але зберігається загроза відновлення бойових дій", - сказав Скібіцький.


Він також зазначив, що з території Російської Федерації на Донбас досі поставляються боєприпаси і пальне.

"Постійно поставляються боєприпаси та паливно-мастильні матеріали на донецький напрямок. Це станція "Іловайськ", це станція "Харцизьк". Саме через ці станції з території РФ поставляється техніка, озброєння і ПММ", - повідомив представник розвідки.

Нагадаємо, у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 10 червня 2016 року в результаті бойових дій загинули двоє українських військовослужбовців, десять отримали поранення.