ua en ru

На трасі Одеса-Київ утворилася велика пробка через снігопад, рух обмежено

На трасі Одеса-Київ утворилася велика пробка через снігопад, рух обмежено Фото: пробка на виїзді з Одеської області у напрямку Києва

На трасі Одеса-Київ утворилася пробка довжиною до 10 км

В Одеській області на трасі Одеса-Київ через снігопад утворилася багатокілометрова пробка, рух вантажівок обмежено. Про це у Facebook повідомив керівник поліції Одеської області Руслан Форостяк.

"Через складні погодні умови та ДТП, що сталися в районі Червонознам'янки, утворилася значна пробка довжиною в 10 км, рух обмежено, враховуйте цю обставину, або взагалі перенесіть подорож", - зазначив Форостяк.

До уваги водіїв та подорожуючих у напрямку Києва по трасі Е95 Через складні погодні умови та ДТП, що трапились у районі...

Опубліковано Ruslan Forostyak 20 квітня 2017 р.

За даними поліції, з 19:00 на ділянці з 308 за 464 км автодороги М-05 "Київ-Одеса" заборонено рух вантажних, великовагових і великогабаритних транспортних засобів.

"Звертаємося до водіїв з проханням з розумінням поставитися до ситуації, уважно стежити за повідомленнями щодо стану проїзду по дорогах України, бути готовими до очікування ліквідації наслідків негоди дорожніми службами", - додали в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області сталася ДТП, є постраждалі.