ua en ru

На трасі Київ - Одеса перекинувся і загорівся фура з кукурудзою

На трасі Київ - Одеса перекинувся і загорівся фура з кукурудзою Фото: в Одеській обл. на трасі висипалася кукурудза

Рух по автодорозі ускладнилося через рассыпавшегося зерна

На трасі Київ - Одеса вчора, 4 жовтня, перекинулася і загорілася вантажівка з кукурудзою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області.

"4 жовтня о 13:26 у службу порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що по трасі Київ-Одеса, біля с. Фоміна Балка виникло загоряння автомобіля. По прибуттю на місце події в 13:43 пожежно-рятувальних підрозділів було встановлено, що в результаті ДТП перекинувся і загорівся вантажний автомобіль марки "ДАФ" з причепом, який перевозив кукурудзу", - йдеться в повідомленні.

Вже через 8 хвилин рятувальники ліквідували загоряння за допомогою двох водяних стволів. В результаті пожежі вогнем було знищено кабіну водія та причіп на загальній площі 25 кв. м. Загиблих і постраждалих немає. Причиною загоряння стало ДТП.

Як передає інформагентство "Траса Е-95" з посиланням на прес-службу Управління ДАІ в Одеській області, крім вантажівки, інші транспортні засоби не постраждали. Аварія суттєво ускладнила рух по трасі. Співробітники ДАІ організували відведення по одній смузі. Через кілька годин облавтодор очистив дорогу від кукурудзи, рух було відновлено.

Нагадаємо, 1 жовтня під Києвом через яка перебігала дорогу лося зіткнулися дві машини.