ua en ru

Транспортний потік через лінію розмежування в цьому році збільшився на 15-20%, - Держприкордонслужба

Транспортний потік через лінію розмежування в цьому році збільшився на 15-20%, - Держприкордонслужба Фото: транспортний потік через лінію розмежування в цьому році збільшився

За словами Слободяна, КПВВ працюють в режимі постійної напруги

Транспортний потік через лінію розмежування зріс на 15-20% порівняно з 2016 роком. Про це заявив речник Держприкордонслужби Олег Слободян, передає "112 Україна".

"КПВВ працюють у режимі постійної напруги. По-перше, це постійна загроза обстрілу з боку російських терористичних військ. По-друге, ми фіксуємо значне збільшення пасажиро-транспортного потоку через лінію розмежування", - підкреслив Слободян.

Також Слободян заявив, що транспортний потік через лінію розмежування, порівняно з 2016 роком, збільшився на 15-20%.

"Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року, то це зростання приблизно 15-20%. За минулу добу перетнуло лінію розмежування понад 41 тис. осіб та майже 5 тис. транспортних засобів. Це досить великий трафік. Це пов'язано з погодними умовами і з тим, що ситуація в тимчасово-окупованих районах Донецької Луганської області погіршується", - заявив Слободян.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на блокпостах Донецької та Луганської областей несуть службу понад 800 правоохоронців.