ua en ru

Трансфер Ігуаїна в "Ювентус" увійшов у трійку найдорожчих в історії футболу

Трансфер Ігуаїна в "Ювентус" увійшов у трійку найдорожчих в історії футболу Фото: Гонсало Ігуаїн

За форварда заплатили 90 млн євро

Купівля турнисского "Ювентуса" іспанського нападника "Наполі" Гонсало Ігуаїна стала однією з найгучніших за останній час.

Офіційна сума трансферу - 90 млн євро, що зробило його третім найдорожчим трансфером в історії футболу після Бейла і Роналду. А ось в Італії Ігуаїн тепер найдорожчий - раніше "пальму першості" тримав Зідан і 73 млн євро, які заплатив "Реал" "Ювентусу".

"Через півгодини після того, як «Ювентус» повідомив про активації опції викупу Ігуаїна, ми почали планувати своє майбутнє. Ми вже з перших заяву брата і агента Ігуаїна зрозуміли, що нам, швидше за все, доведеться шукати нового форварда. Але ми не чекали, що після трьох років у «Наполі» він дійсно захоче піти, що він так зітре цей час в подібній манері. Хтось каже, що називати це зрадою – перебільшення, але я так не вважаю. У цьому переході і є суть зрадництва, яке включає в себе невдячність. Я хотів би закрити це питання без особливої полеміки. Я чекав іншого поведінки від «Ювентуса». Так, у нього в контракті був пункт, нічого неофіційного вони не зробили, не рахуючи секретного медобстеження", - прокоментував трансфер президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс.