ua en ru

Трампа-молодшого допитали в Сенаті по справі про російському втручання у вибори

Трампа-молодшого допитали в Сенаті по справі про російському втручання у вибори Фото: Дональд Трамп-молодший (facebook.com/DonaldJTrumpJr)

Сина Трампа допитали в Сенаті в рамках розслідування можливої змови між передвиборним штабом Трампа з Москвою

Старший син президента Сполучених Штатів Америки Дональда Трампа в середу, 13 грудня, зустрівся з сенатським Комітетом з розвідки в рамках розслідування втручання Росії у президентські вибори 2016 року та можливої змови між передвиборним штабом Трампа з Москвою. Про це повідомляє "Голос Америки".

Повідомляється, що Дональд Трамп-молодший прибув в будівлю Сенату близько 10 години ранку.

Як відомо, американська розвідка після виборів прийшла до висновку, що Росія намагалася вплинути на результат голосування, підвищивши шанси Трампа на перемогу над екс-держсекретарем Хілларі Клінтон.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Центробанку РФ в 2016 році намагався влаштувати зустріч президента РФ Володимира Путіна і Трампа. Відомості про електронному листі, який від імені Торшина надійшло команді Трампа, з'явилися в ході розслідування зв'язків команди американського президента з Росією.

В кінці листопада стало відомо, що зин Трампа та заступник голови Центробанку Росії Олександр Торшин на конференції Національної стрілецької асоціації в 2016 році обговорювали "взаємний інтерес до вогнепальної