ua en ru

Трамп заявив про повну довіру до свого радника Кушнера

Трамп заявив про повну довіру до свого радника Кушнера Фото: Дональд Трамп

За словами Трампа, Кушнер робить серйозну роботу для країни

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп заявив про те, що повністю довіряє своєму зятю і раднику Джареду Кушнеру, повідомляє The New York Times.

Відзначається, що заява глави США прозвучала після того, як The Washington Post з посиланням на джерела серед чиновників написало про те, що Кушнер пропонував послу Росії в США Сергію Кисляку створити "секретний канал зв'язку" з Москвою за допомогою дипломатичних засобів, які використовуються для контакту між країнами.

"Джаред робить серйозну роботу для країни. Я повністю йому довіряю. Фактично його поважають всі, і він працює над програмами, які допоможуть заощадити нашій країні мільярди доларів", - підкреслив Трамп і зазначив, що вважає Кушнера "хорошою людиною".

Нагадаємо, незабаром після саміту G7 канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що не бачить в Сполучених Штатах Америки надійного партнера за президентства Дональда Трампа.

У ході промови в Мюнхені в неділю, 28 травня, вона повідомила про серйозні розбіжності між Євросоюзом і США. Також канцлер закликала громадян ЄС до єднання.