ua en ru

Трамп завершив першу закордонну поїздку в якості президента

Трамп завершив першу закордонну поїздку в якості президента Фото: Дональд Трамп

Трамп виступив перед американськими військовими на військовій базі НАТО

Президент США Дональд Трамп повернувся в США із своєї першої міжнародної поїздки в статусі президента. Про це повідомляє Reuters.

Президентський борт вилетів з Сицилії до Вашингтона. Перед своїм відльотом з Італії після саміту "великої сімки" Трамп виступив перед американськими військовими на військовій базі НАТО в місті Сігонелла.

Як наголошується, в своєму виступі перед американськими морськими піхотинцями він заявив, що покидає Італію з надією на те, що США і їх союзникам "вдасться викорінити тероризм, який вразив людство як чума".

За час свого першого міжнародного турне Трамп відвідав Саудівську Аравію, Ізраїль, Бельгію та Італію, де він взяв участь в саміті G7. У столиці Бельгії президент США відвідав зустріч лідерів країн-членів НАТО. За час поїздки на Близький Схід Дональд Трамп підписав ряд багатомільярдних контрактів з Саудівською Арвіей, і знову наголосив на необхідності протидії Ірану.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дональд Трамп заявив, що прийме остаточне рішення щодо Паризької угоди по клімату на наступному тижні.