ua en ru

Трамп не збирається знімати свою кандидатуру з виборів

Трамп не збирається знімати свою кандидатуру з виборів Фото: Дональд Трамп продовжить участь у президентських перегонах

Мільярдер пообіцяв ніколи не підводити своїх прибічників

Кандидат на посаду президента США від Республіканської партії, мільярдер Дональд Трамп не збирається знімати свою кандидатуру з виборів. Про це він написав у Twitter.

"ЗМІ і політична еліта так сильно хочуть, щоб я вийшов з перегонів. Я ніколи не залишу гонку, ніколи не підведу своїх прибічників!" - заявив Трамп.

Раніше екс-держсекретар США, член Республіканської партії Кондоліза Райс закликала Дональда Трампа зняти свою кандидатуру з президентських виборів.

"Досить! Дональд Трамп не повинен бути президентом. Він повинен зняти свою кандидатуру з виборів. Як член Республіканської партії я маю намір підтримувати того, хто має достоїнство для того, щоб балотуватися на найвищий пост у найвищій демократії на Землі", - написала вона в Facebook.

Зазначимо, юристи Національного комітету Республіканської партії обговорюють можливість заміни кандидата в президенти США Дональда Трампа на іншу людину після скандалу через його висловлювання про жінок.

Нагадаємо, напередодні виборів у США в мережі опублікували скандальне відео, на якому кандидат в президенти від Республіканської партії Дональд Трамп розповідає про свій досвід домагання до жінок.