ua en ru

Трамп вважає обманом втручання Росії у вибори через Facebook

Трамп вважає обманом втручання Росії у вибори через Facebook Фото: Дональд Трамп (Chairman of the Joint Chiefs of Staff)

Президент США прокоментував інформацію про купівлю РФ політичної реклами в соцмережі

Президент США Дональд Трамп вважає обманом втручання Російської Федерації у вибори з допомогою купівлі політичної реклами в Facebook. Про це Трамп повідомив у своєму Twitter.

"Обман по Росії триває, тепер у зв'язку з рекламою в Facebook. А як щодо повністю ангажованих і нечесних публікацій у ЗМІ на користь Хілларі (Клінтон, - ред.)?"

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Facebook передасть Конгресу США відомості про ймовірне втручання РФ у президентські вибори. Глава компанії Марк Цукерберг також зазначив, що компанія вживатиме заходів, аби запобігти спробам використання Facebook для "підриву демократії". У соцмережі також розповіли про покупку реклами російськими ботами, щоб вплинути на результат виборів.

Зазначимо, російська сторона вже виступила з офіційною заявою про те, що Москва нібито ніколи не розміщувала в соціальній мережі Facebook рекламу, яка зацікавила американські правоохоронні органи.