ua en ru

Трамп вважає, що за призначення його екс-радника Флінна відповідальний Обама

Трамп вважає, що за призначення його екс-радника Флінна відповідальний Обама Фото: Дональд Трамп вважає, що адміністрація Барака Обами також винна у призначенні Майкла Флінна

Президент США заявив, що, коли Майкл Флінн прийшов у його адміністрацію, він уже був схвалений адміністрацією Барака Обами

Президент США Дональд Трамп вважає, що під час призначення його екс-радника з національної безпеки Майкла Флінна припустилася помилки саме адміністрація колишнього президента Барака Обами, а не його перехідна команда. Про це Трамп заявив у інтерв'ю телеканалу Fox News.

"Мені зле через Флінна. Він служив країні. Він був генералом. Але згадайте, він був схвалений адміністрацією Обами на найвищому рівні", - заявив Трамп.

Він також ще раз підкреслив, що, коли Флінн прийшов у адміністрацію Трампа "на короткий період часу", він уже був схвалений адміністрацією Обами.

Нагадаємо, в Міністерстві оборони США ініціювали розслідування щодо колишнього радника президента США Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкла Флінна.

Представник Білого дому Шон Спайсер прокоментував рішення Пентагону почати розслідування проти Флінна, заявивши що Білий дім визнає таке розслідування "допустимим".